Print deze pagina

Nieuw Nagelbijters Behandeling!

 Nagelbijters Pakket

U bent ook nagelbijter (geeft niks er zijn er zo velen met u) dan heeft u nu in ieder geval een stap in de goede richting gezet. Het nagelbijterarrangement is speciaal ontworpen voor u! Er word een all-in prijs berekend, dat houd in dat u voor de eerste 5 weken 1 prijs betaald waarvan alles in zit zodat u nagels alle aandacht en verzorging krijgen die ze nodig hebben. 

Week 1:
Er word allereerst gekeken in wat voor conditie u nagels zijn en samen met u word er gekeken wat de mogelijkheden zijn. Vaak is het bij nagelbijters zo dat ze maar een klein stukje of soms helemaal geen nagelbed (het roze gedeelte van de nagel) hebben. In dit geval word het nagelbed eerst verlengd met acryl. Dit is al een heel verschil met hoe het er eerst uitzag, u heeft nu namelijk weer een nagel!

De nagel nu nog niet verlengd maar dat kan ook nog niet, want het is nu belangrijk om een nagelbed van u eigen te creëren en dat duurt een paar weken. Pas als u een eigen nagelbed heeft kunnen de nagels verlengd worden. Om het nieuwe nagelbed er nog mooier uit te laten zien lakken we u nagels in een kleur na keuze. 

Week 2:
We zijn inmiddels een week verder en u komt terug voor de eerste bijwerk behandeling. U kunt tijdens deze behandeling eventuele problemen of vragen met ons bespreken. Het terug komen naar een week is van belang, omdat u als nagelbijter vaak verdikte vingertoppen heeft. Het nieuwe acryl nagelbed heeft namelijk de afgelopen week hard gewerkt om die vingertoppen iets platter te drukken waardoor de balans in de acryl zelf verstoord wordt. Deze balans moet weer hersteld worden, om uiteindelijk die hele vingertop plat te drukken zodat uw eigen nagel hier overheen kan groeien. 

Week 3:

Wederom komt u naar 1 week terug om de nagels weer bij te werken, zoals u hierboven gelezen heeft. 

Week 4:

Een week later komt u terug om de nagels bij te laten werken en we kijken dan ook gelijk hoe het met de groei van u nagels gaat.

Week 5:

Als uw nagels de afgelopen weken goed gegroeid zijn kunnen we dan nu eindelijk u nagels gaan verlengen! U kunt dus nu voor die mooie witte of gekleurde french manicure kiezen of misschien houdt u het gewoon bij een mooi kleurtje nagelak, nail art, de keuze is aan u.

Na de 5e week kunt over het algemeen gewoon om de 3 weken u nagels op laten vullen. In sommige gevallen zal het nodig zijn om eerder dan 3 weken terug te komen, in dit geval zullen wij dit uiteraard met u bespreken.

Normaal bedraagt het totaalbedrag van deze 5 behandelingen € 180,- maar als u het pakket neemt betaald u slechts € 160,- en dat is inclusief een verzorgingspakket t.w.v. € 9,- Als u er voor kiest om bij de eerste behandeling het bedrag ineens te betalen, ontvangt u nog eens een extra korting van € 10,--

Maar u kunt er ook voor kiezen om het in 2 termijnen te betalen u betaald dan bij de 1e behandeling
€ 80,- en bij de 5e behandeling nog eens € 80,- 

Belangrijk!

Als u nu besloten heeft om dit arrangement te nemen en dus een nieuwe set nagels laat zetten, stop dan niet een paar weken van te voren met nagels bijten onder het motto van: (dan zien me nagels er net iets beter uit als ik naar de nagelstyliste moet!) want dit werkt alleen maar averechts! Dus blijf nog even lekker door bijten voordat u naar ons komt want pas als u bij ons geweest bent, mag u stoppen met bijten!